5/30/2012

Miami Dolphins a Hard Knocksban

Az HBO bejelentette, hogy idén sem maradunk Hard Knocks nélkül. A nem mindennapi kálvária után csak talált a stáb egy csapatot magának. Floridában, de mégse a Jaguarst.

A mozicsatorna kedden sajtótájékoztatón jelentette be, hogy sikerült megegyezésre jutniuk a Dolphinsszal. Ennek értelmében ők lesznek a főszereplői az HBO népszerű dokumentarista sorozatának. A 7. szezon premierje augusztus 7-én lesz. A további négy, egyórás részeket, pedig keddenként nyomják le.


A csatorna igyekezett minden követ megmozgatni, hogy idén ne maradjon el a HK. Ugyanis a tavalyi lockout miatt nem foroghattak a kameráik. Holott a legutóbbi, a 2010-es igencsak jóra sikeredett. Akkor a New York Jets volt a középpontba, de valójában Rex Ryan lett a főszereplő. Valódi reality show-sztárrá, celebritássá válva.

A sorozat annyiban idén igazán unikálisnak tetszik, mert Joe Philbin személyében új főedző kezd a The Finsnél. Valamint az HBO fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy az idei szezonban lesz a 40. évfordulója annak, hogy a Dolphins veretlenül hódította el a Vince Lombardi-trófeát.

Valószínűleg az idei sorozat középpontjába a QB-kérdés kerül. Mert a floridaiak a drafton Ryan Tannehill révén olyan rookie quarterbackhez jutottak, aki hosszú távra megoldást nyújt az utóbbi időben ezen a téren számos kudarcot átélt klubnál. Az AP már egyenesen Dan Marino utódját látja benne.

Egy kis ízelítő a 2010-es évadból:



(forrás: AP; fotó: sportsmediajornul.com)